Meteen naar de inhoud

Ons concept

Terug naar waar het allemaal begon. De Bierofficier is ontstaan uit het idee om op locatie te komen en gasten te voorzien van een culinaire reis langs de wereld van bier. Een volledig verzorgde avond waarbij je alles komt te weten over de geschonken bieren en de geschiedenis van bier in het algemeen. De Bierofficier neemt met een delegatie officieren jouw persoonlijke proeverij volledig uit handen! Kortom, ben jij op zoek naar een leuke teamavond, culinaire borrel met vrienden of heb je gewoon zin in avondje uit maar dan thuis / op locatie? Lees dan snel verder! 

Wat kun je van ons verwachten? Een proeverij op maat, want élke proeverij is anders. Daarom biedt de Bierofficier proeverijen alléén op aanvraag aan. Zo zorgen wij altijd voor een gepersonaliseerde proeverij, zodat elke missie, ongeacht het gezelschap, tot een succes gemaakt kan worden. 

De Bierofficier zal het leger van fijnproevers in opleiding voorzien van de verhalen achter de bieren, maar zal ook in de geschiedenis van bier duiken. De bieren kunnen worden gecombineerd met de meest uiteenlopende gerechten die door De Bierofficier bereid zullen worden. Weinig honger? Dan combineert De Bierofficier lekkere borrelhapjes met de bieren. Mocht je slechts van de bieren an sich willen genieten? Geen probleem. Dan brengt De Bierofficier alleen een selectie van unieke bieren mee. Géén proeverij zonder proeven en daarom zal er ook als ware kenner geproefd gaan worden.

Een proeverij is al mogelijk vanaf 8 personen maar wat De Bierofficier betreft hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De vanaf prijzen hieronder zijn dus ook gebaseerd op een groepsgrootte van 8 personen en een 5 gangen proeverij of 5 gangendiner.

Enthousiast? Kijk dan snel hieronder naar de verschillende mogelijkheden en hoe je contact kunt leggen met het hoofdkwartier van De Bierofficier. 

dekapitein

De Kapitein (v.a. €40)

Prijs op basis van 5 gangen-proeverij en 8 personen

Bij deze proeverij gaat De Bierofficier net een stapje verder, want ook met hapjes kan er volgens De Bierofficier een ware ontdekkingstocht gemaakt worden langs de wereld van bier en spijs combinaties. Er zijn een tal van heerlijke amuses, snacks en kleinere hapjes die dezelfde beleving van het drinken van een goed glas speciaal bier naar een hoger niveau kunnen brengen.

degeneraal

De Generaal (v.a. €55,-)

Prijs op basis van 5 gangen-diner en 8 personen

De ultieme beleving van bier, dit is zoals De Bierofficier het vanaf het eerste moment bedoeld heeft. Deze proeverij bestaat uit een selectie van unieke speciaalbieren die gecombineerd worden in een volwaardig diner.  De met militaire precisie geselecteerde bieren worden gecombineerd met bijpassende gerechten. Neem jezelf en jouw gezelschap mee op een culinaire ontdekkingstocht waar de smaakpapillen nog lang van zullen nagenieten.

dekorporaal

De Korporaal (v.a. €25,-)

Prijs op basis van 5 gangen-proeverij en 8 personen

De Bierofficier biedt uiteraard de mogelijkheid om te genieten van bieren zonder foodpairing. Tijdens deze proeverij worden alleen de geselecteerde bieren geproefd. Op deze manier beleef je de bieren zoals de brouwers het bedoeld hebben 

Gevonden wat voor jou past? Leg dan snel contact met het hoofdkwartier van De Bierofficier via onderstaande button.