De Bierofficier is uitgezonden en heeft een missie!

Tijdens zijn briefing werd het duidelijk dat hij eenieder die zijn hulp inschakelt moet ondersteunen in de perfecte beleving van bier. Dit zal volgens zijn instructies altijd gepaard gaan met een goed bijpassend gerecht. Van aperitief tot dessert en van snack tot volledige maaltijd, niets is De Bierofficier te gek. Mits het de beleving van het prachtige bier dat hij in zijn arsenaal heeft maar versterkt.

Het liefst komt hij langs op locatie om deze pairings te overhandigen en er zoveel mogelijk uitleg bij te geven. Kennis is macht! Voor een prachtig bierpakket draait hij zijn hand ook niet om. Hierbij levert de Bierofficier een select peloton bieren. Om in het pakket tóch zijn missie te volbrengen, heeft hij een lijst met foodpairings toegevoegd, zodat hij niet door zijn meerderen achter de wacht wordt gezet.

Kan De Bierofficier zijn missie volbrengen?

Het ontstaan

De Bierofficier is een jonge startup ontstaan uit de passie voor bier. Vier vrienden, met allen een andere achtergrond, besloten om de handen ineen te slaan en te beginnen aan een avontuur. Zij hebben één ultiem doel: het organiseren van compleet verzorgde bierproeverijen op locatie.  

Bierpakketten

Een wisselend aanbod van speciale proefpakketten tot cadeaus en relatiegeschenken.

Bierproeverijen

Alle proeverijen zijn uniek en daarmee maatwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden!

de Bierofficier - socials

Élke vrijdag een nieuwe bier & gerecht combinatie op de sociale kanalen.